Skip to content

M-IT - Systeembeheerder

HeeschSysteembeheer

Functieomschrijving

Systeembeheerder

Wanneer je aan de slag gaat als systeembeheerder is geen dag bij M-IT hetzelfde. De ene dag ben je met onderhoudswerkzaamheden in ons datacenter bezig en de andere dag sta je in de machinehal om een lastige storing op te lossen bij onze klant waardoor er geen communicatie meer mogelijk is tussen de machine en de server. Op woensdag plaats en lever je nieuwe hardware bij een nieuwe klant en je sluit de week af met een migratie van een mailomgeving naar Microsoft 365.


Omdat we een uitgebreide klantenkring hebben heb je automatisch ook met allerlei verschillende mensen te maken, maar dat is voor jou geen uitdaging want jij bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Hierdoor kan je zowel de mensen die achter de machines staan als de engineers goed te woord staan en helpen met hun IT problemen waardoor zij weer snel aan de slag kunnen. Ook leg jij op een begrijpelijke manier uit wat je hebt gedaan om het probleem op te lossen.


Naast de beheertaken die je krijgt komt er ook een stukje support bij. Zodra jij merkt dat er een kritische security-patch is, meld je dit direct bij ons en heb je een plan om de systemen van de klant bij te werken.
Servers hebben voor jou geen geheimen, als de klant een nieuwe server nodig heeft (virtueel of fysiek) heb jij deze in no-time operationeel. Je zorgt ervoor dat alle nodige software wordt geïnstalleerd, neemt de server op in onze PRTG monitoring, regelt de juiste back-up in en past de documentatie aan. Tot slot werk je het resource-overzicht bij en pas je eventueel het contract aan.


Je primaire taak is algemeen serverbeheer incl. onderhoud/monitoring (PRTG) en updaten ervan en uiteraard nieuwe oplossingen bij de klant implementeren en opleveren.

Verder heb je te maken met:

 • DHCP,DNS
 • Radius voor 2FA
 • Active Directory incl AzureAD en AzureADConnect
 • Grouppolicies
 • RDS omgevingen
 • VPN omgevingen
 • Fortigate redudante Firewalls
 • Back-up oplossingen

Via HPe Aruba Central worden de switches en Access Points van M - IT Services en haar klanten gemanaged.

Wij zijn nu ClearPass (ook HPe) aan het uitrollen dus in de operatie krijgt je daar ook mee te maken.

Vereisten

Wij willen ervoor zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Daarom krijg je beschikking over een high-end laptop, 2 monitoren, een dockingstation, een luxe Jabra headset en een gereedschapskoffer met alle tools die je nodig hebt!

Wat er van jou wordt verwacht als klantvriendelijke systeembeheerder:

 • Flexibel inzetbaar: af en toe overwerken vind jij geen probleem!
 • Communicatief vaardig: je kan op meerdere niveaus met mensen communiceren. Of het nou een directeur is met veel technische kennis, of iemand die in de fabriek staat.
 • Zelfstandig: het onderhouden en up-to-date houden van systemen is voor jou een eitje. Als je er echt niet uit komt kan je natuurlijk altijd hulp inschakelen. Daarnaast kan je jezelf ook goed bezighouden als er even geen projecten zijn.
 • Je staat sterk in je schoenen: Het kan wel eens voorkomen dat je ergens mee wordt geconfronteerd, zelfs als jij er zelf niets aan kan doen. Op die momenten blijf je rustig en probeer je de klant op een zo goed mogelijke manier te woord te staan.
 • Stressbestendig: sommige dagen is het rustig, andere dagen kan je het maar net bijhouden maar dat is voor jou geen probleem. Zelfs als het druk is stel je de juiste prioriteiten.
 • Representatief: Omdat je bij onze klant werkt ben jij het visitekaartje van ons bedrijf! Daarom draag je nette kleding en stel je je sociaal op waardoor je bij de klant een positieve indruk achterlaat.
 • Technische kennis: Je hebt minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding.
 • Aanpakker: Je bent niet bang voor een uitdaging en als zich problemen voordoen pak je deze met beide handen aan
 • Netjes te werk gaan: Je neemt de tijd om ook de kwaliteit van je werk te waarborgen.
 • Mobiel: Je bent mobiel en bent bereid om een keer in de file staan.

Hetgeen hier nog niet in vernoemd wordt is de technische kant van de best complexe en “state of the art” IT-omgevingen.

Zo krijg je regelmatig te maken met VMWare & Hyper-v clusters waarbij het uitrollen van VM’s aan bod komt. Zo ook het supporten en onderhouden/updaten van deze clusters.


Wat heeft M-IT Services jou zoal te bieden?

Voldoende geld verdienen is belangrijk, elke dag naar huis gaan met het gevoel dat je iets hebt kunnen bijdragen is onbetaalbaar.

Een werkplek in ons nieuwe kantoor met minimaal 40 uur per week. Bij M-IT willen we ervoor zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kan uitvoeren en door kunt blijven groeien.

Wij zien veel beheerders in een paar jaar doorgroeien naar senior systeembeheerder of consultant. Je kunt snel heel veel leren en flinke stappen maken. We verwachten dat je je kennis laat onderschrijven door zelfstudie en certificaten te behalen.

Daarnaast is M-IT Services een gezonde en solide organisatie met groeiambities, waarin jij de ruimte krijgt om met ons mee te groeien. Hoe beter het met jou gaat hoe beter we de klant kunnen helpen…

 • goede IT’ers moeten ook goed beloond worden en dat weten we bij M-IT Services. Een marktconform salaris tot € 4.500,- bruto (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring).
 • een functie van 40 uur, met uitzicht op een vast contract;
  waarbij je bereid bent om als het nodig is wat overuren te maken.
 • 25 vrije dagen op basis van een 40-uurige werkweek;
 • reiskostenvergoeding á € 0,19 per kilometer;
 • volop ontwikkelingsmogelijkheden via interne en/of externe trainingen/cursussen;
 • niet te vergeten: een informeel team met korte lijnen in een open organisatie die de verwachting van de klant telkens weer wil overtreffen.


Kandidaat aandragen

Pas jij zelf niet in deze functie maar ken je hier wel iemand voor? Draag hem of haar dan aan en ontvang een leuke beloning!

Kandidaat aandragen

Voor het aandragen van een kandidaat is het noodzakelijk om een account aan te maken op de referralshub.
Op deze pagina kom je automatisch terecht wanneer je op bovenstaande link klikt.
Wanneer je de kandidaat hebt aangedragen kan je de gehele procedure volgen waarin de kandidaat zich op een later moment bevind.

of