Skip to content

VOS Logistics - Network Engineer

Oss€ 4.000 - € 5.000 per maandNetwerkbeheer

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons netwerk team zijn we op zoek naar een ervaren Network Engineer​ die samen met zijn collega's de complexere projecten zal oppakken. Deze projecten worden intern uitgevoerd en omvatten een grote diversiteit aan moderne technieken. Sparren met collega’s, delen van kennis en mensen meenemen in jouw manier van denken zijn zaken die niet nieuw voor je zijn.


Naast het tot succes brengen van projecten moet ook de bestaande infrastructuur onderhouden worden, met meer dan 850 werkplekken verdeeld over 40 vestingen kun je spreken van een zeer uitdagende omgeving waarin je onder andere te maken krijgt met geavanceerde datacenter oplossingen, diverse WAN middelen, uitgebreide LAN en WLAN structuren en de daarbij behorende security aspecten.


Je pakt meerdere projecten op met verschillende collega’s en hierbij neem je het voortouw om met verschillende stakeholders tot een werkend product te komen. Een voorbeeld van lopende projecten zijn o.a. Aruba ClearPass, Segmentering van het netwerk en het uitrollen van een SD-Wan oplossing. De andere state-of-art producten waar mee gewerkt wordt zijn van Cisco, Palo-Alto, Watchguard en HP Aruba.

Vereisten

- Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt ervaring met producten zoals Cisco, Palo-Alto, Watchguard en HP Aruba;
- Je hebt een analytische denkwijze met een oplossingsgerichte instelling;
- Je hebt een open vizier en het vermogen om nieuwe technieken snel onder de knie te krijgen;
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent een open persoonlijkheid en zoekt aansluiting bij collega’s;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Als Network Engineer maak je onderdeel uit van de IT-afdeling van Vos Logistics. Deze afdeling bestaat momenteel uit een hecht en goed op elkaar ingewerkt team van 40 IT-professionals die de uitvoerende afdelingen (verdeeld over vestigingen in Nederland, Roemenië en Polen) ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten om onder andere de logistieke dienstverlening van Vos Logistics naar klanten toe te verbeteren. Jij zal vooral werkzaam in een zeer gefocust team van 6 Systeem- / Netwerkbeheerders.


Wat we jou bieden

- Een goed salaris;
- Interessante extra's waaronder flexibiliteit, een uitstekende pensioenregeling, een fietsplan, kortingen op verzekeringen, vers fruit op je werkplek en een netto bonus bij het aandragen van nieuwe collega’s;
- Werken binnen een professionele organisatie met een prettige en informele werksfeer;
- Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
- Volop trainings- en opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Een actieve personeelsvereniging (PV) die het hele jaar door leuke activiteiten organiseert.


Kandidaat aandragen

Pas jij zelf niet in deze functie maar ken je hier wel iemand voor? Draag hem of haar dan aan en ontvang een leuke beloning!

Kandidaat aandragen

Voor het aandragen van een kandidaat is het noodzakelijk om een account aan te maken op de referralshub.
Op deze pagina kom je automatisch terecht wanneer je op bovenstaande link klikt.
Wanneer je de kandidaat hebt aangedragen kan je de gehele procedure volgen waarin de kandidaat zich op een later moment bevind.

of